Nikola Pejaković Kolja po prvi put svira u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 14.Jan.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Pejaković Kolja po prvi put svira u Aleksincu

U organizaciji Centra za kulturu i umetnost iz Aleksinca, 7. februara od 20 sati u sali Doma kulture, koncert će održati muzičar, glumac i reditelj Nikola Pejaković Kolja.

Kolja će nastupiti uz podršku producenta Voje Aralice i muzičara koji su učestvovali u stvaranju njegovog najnovijeg albuma „Četiri prsta“.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po ceni od 300 dinara u pretprodaji do 1.februara, odnosno 400 dinara nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << dana pre koncerta.

Interesovanje za koncert je veliko, a organizatori u Aleksincu su prijatno iznenađeni najavama grupnih poseta iz okolnih gradova.

Inače, Centar za kulturu i umetnost u narednim mesecima organizovaće i osmomartovski koncert na kome će nastupiti Bora Dugić, Balkan strings i glumac Igor Đorđević, kao i koncert Amire Medunjanin 14. marta.

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Kolja početkom februara u Aleksincu

Izvor: BalkanRock.com, 15.Jan.2019, 09:17

Kantautor Nikola Pejaković Kolja nastupiće u Aleksincu u četvrtak, 7. februara. Koncert, u organizaciji aleksinačkog Centra za kulturu i umetnost, biće održan u pozorišnoj sali aleksinačkog Doma kulture. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni aleksinačkog Doma kulture. Njihova cena u pretprodaji...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.