Napredak dočekuje Tamiš: Imamo čime da odgovorimo na agresivnost

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak dočekuje Tamiš: Imamo čime da odgovorimo na agresivnost

Jedan od konstantinih učesnika Superlige - Tamiš, letos se podmladio, pa ove ne spada među glavne konkurente za plasman u finalnu fazu prvenstva. Ipak, i takvi, Pančevci su kvalitetni i veoma agresivni, smatraju košarkaši aleksinačkog Napretka, koji uprkos tome kažu da imaju čime da im se suprotstave u petak, 13. decembra, kada ih dočekuju u Sportskoj hali.

Napredak je sedmi, a Tamiš >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jedanaesti, iako dva tima deli samo jedan bod. Nakon niza poraza, u prošlom kolu KLS-a Aleksinčani su savladali do tada drugoplanirani Zlatibor pa u ovaj duel ulaze u dobrom raspoloženju, kaže prvotimac Vukadin Petrović, koje se zadržalo u njihovim redovima od tada.

Napokon smo prekinuli neprijatan niz pobeda, tako da u boljem raspoloženju dočekujemo Tamiš. Vratili smo se sa Zlatibora sa pobedom u rukama. Tamiš je podmlađen, bekovska linija im je dosta agresivna. Mislim da imamo čime da dogovorimo na njihovu agresivnu igru. Vratili smo, ja mislim poverenje domaće publike ovde na našem terenu i želim da tvrđava koju imamo ovde ostane odbranjena - rekao je Petrović.

Novoj pobedi nada se i plejmejker Dimitrije Raičević i napominje značaj podrške publike.

Imaju podmlađeni sastav ove godine, ali uz neko naše iskustvo i jaku odbranu, ako mogu tako da kažem, bićemo vrlo konkurentni ekipi Tamiša. Pozvao bih naravno navijače da dođu u što većem broju, jer su oni stvarno naš 6. igrač, nije to neka izlizana fraza - daju nam vetar u leđa i trebalo bi stvarno da ispune halu do poslednjeg mesta i da pokažu da je aleksinačka publika jedna od najboljih u KLS ligi - poručio je Raičević.

Cena ulaznice je 150 dinara, a Napredak je obećao i mali poklon za sve one koji kupe kartu i dođu na ovu utakmicu. Početak je zakazan za 18 sati, a prenos je najavljen a televiziji Arena sport 2.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.