Najveći broj zaraženih u nedeljama za nama

Izvor: Aleksinac.net, 08.Mar.2021, 16:10

Najveći broj zaraženih u nedeljama za nama

Danas je u sali Skupštine opštine Aleksinac održana 22. sednica Štaba za vanredne situacije.

Sednicu je otvorio i njome predsedavao Dalibor Radičević, komandant Štaba.

Izveštaj o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na teritoriji opštine podneli su: dr Goran Vidić, direktor Opšte bolnice i dr Rodoljub Živadinović. direktor Doma zdravlja Aleksinac.

Prema Izveštaju, u periodu od 01. marta do 08. marta 2021. godine, u ovim institucijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << testirano je ukupno 974 pacijenta, od kojih je 308 pozitivno na prisustvo virusa "Covid 19", što je najveći broj zaraženih u nedeljama za nama.

Komandant Štaba i predsednik opštine Aleksinac, Dalibor Radičević, tom prilikom pozvao je starije građane opštine da se prijave za vakcinaciju.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.