Na prodaju aleksinačka Betonjerka - Početna cena 241 milion dinara

Izvor: Aleksinac.net, 06.Avg.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju aleksinačka Betonjerka - Početna cena 241 milion dinara

Akcionarsko društvo Betonjerka u stečaju iz Aleksinca, čija je procenjena vrednost 241 milion dinara, ponuđeno je na prodaju, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Betonjerka koja ima 16 nekretnina u Aleksincu kao i osnovna sredstva, alate, vozni park, zalihe, ateste i sertifikate prodaje se kao pravno lice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net <<

Javno otvaranje ponuda za ovu firmu koja se bavi proizvodnjom betonskih stubova, trafo stanica i drugih elemenata za izgradnju i održavanje elektroenergetskih objekata zakazano je za 5. septembar 2019.

Izvor: eKapija

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Više od 20 firmi na prodaju u avgustu, sedam iz Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2019

Od dvadesetak preduzeća koja će se ovog meseca naći na javnom nadmetanju, za koje je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila javne pozive, sedam je iz Vojvodine, a među njima je ponovni pokušaj prodaje čuvene fabrike lekova "Jugoremedija" iz Zrenjanina...Prodaja Fabrike lekova "Jugoremedija"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.