Likovni konkurs povodom obeležavanja Evropske nedelje urbane mobilnosti

Izvor: Aleksinac.net, 23.Sep.2020, 18:48

Likovni konkurs povodom obeležavanja Evropske nedelje urbane mobilnosti

Povodom obeležavanja Evropske nedelje urbane mobilnosti Opština Aleksinac raspisuje likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola, kao i za polaznike PU "Lane".

Učesnici na konkursu biće podeljeni u četiri grupe:

Za tri najbolja i najoriginalnija likovna rada iz svake kategorije, lokalna samouprava obezbedila je nagrade u vidu trotineta, rolera i bicikala.

Izložba radova i dodela nagrada održaće se u utorak >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << 22. septembra u periodu od 12.00 do 13.00 časova, u delu ulice Momčila Popovića (ispred Doma kulture), koji će u tom periodu biti zatvoren za saobraćaj.

Zainteresovani mogu svoje radove predati na pisarnicu Opštinske uprave, najkasnije do ponedeljka 21. septembra u 14.00 časova.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.