Konkurs za volontere u Crvenom krstu Aleksinca

Izvor: Aleksinac.net, 23.Nov.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za volontere u Crvenom krstu Aleksinca

Crveni krst Aleksinac raspisuje konkurs za nove volontere u programima prve pomoći, davalaštva krvi, preventivno-zdravstvenih aktivnosti, delovanja u nesreći, i socijalnoj delatnosti.

Pozivamo sve zainteresovane učenike osnovnih i srednjih škola kao i studente svih godina studija, apsolvente i diplomirane, da se prijave i postanu deo našeg tima.

Angažman volontera zasniva se na dobrovoljnoj osnovi i fleksibilnim terminima rada tokom meseca. Volonteri >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << će imati priliku da se upoznaju sa osnovama rada humanitarne organizacije Crveni krst, i prođu adekvatne obuke i direktno učestvuju u humanitarnom radu.

Utorak 26. novembar 2019. god. od 19 sati - prostorije Turističko informativnog centra Aleksinac, Knjaza Miloša 84.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.