Koncert Matije Dedića u aleksinačkom Domu kulture: Muzička poslastica za ljubitelje kvalitetne muzike

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Feb.2024, 19:45

Koncert Matije Dedića u aleksinačkom Domu kulture: Muzička poslastica za ljubitelje kvalitetne muzike

Uzbudljiv događaj očekuje sve ljubitelje kvalitetne muzike u Aleksincu i okolini - Matija Dedić, talentovani umetnik čije ime garantuje vrhunski muzički doživljaj, nastupaće u aleksinačkom Centru za kulturu i umetnost. Matija Dedić je hrvatski pijanista i kompozitor. Njegovi roditelji su jugoslovenski i hrvatski kompozitor i kantautor srpskog porekla iz Šibenika Arsen Dedić i pevačica Gabi Novak.

Događaj je zakazan za 15. mart 2024. godine, s početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u 20 časova. Sala ovog kulturnog centra postaće pozornica na kojoj će Matija Dedić očarati prisutne svojim muzičkim umećem i izvedbom.

Ulaznice po ceni od 500 dinara već su dostupne na blagajni aleksinačkog Doma kulture, omogućavajući posetiocima da rezervišu svoje mesto na ovom nezaboravnom koncertu.

Matija Dedić, umetnik čije stvaralaštvo osvaja srca publike širom regiona, obećava da će ovo veče biti posebno i nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Njegova autentična interpretacija muzike i izuzetan talenat garantuju vrhunski provod i uživanje u pravoj muzičkoj poslastici.

Ne propustite priliku da uživate u večeri punoj muzičkih nota i emocija, te da zajedno sa Matijom Dedićem stvorite nezaboravne uspomene.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.