Izvor: SEEcult.org, 22.Nov.2018, 04:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolateralna šteta humanitarnog rada

Odluka organizatora sedmog Festivala prvoizvedenih predstava u Aleksincu da iz takmičarskog programa isključe predstavu “Utopljena duša” Beogradskog dramskog pozorista, u kojoj igra Sergej Trifunović, izazvala je oštre reakcije stručne javnosti, a Udruženje dramskih umetnika Srbije (UDUS) ocenilo je da je taj poznati glumac “kolateralna šteta sopstvenog humanitarnog rada i sopstvene hrabrosti”.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Udruženje dramskih umetnika: Udvorički i politički razlozi zabranili predstavu sa Trifunovićem

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2018

"Eventualni sukob interesa" je besmislen izgovor organizatora da sa takmičarskog programa Festivala prvoizvedenih predstava u Aleksincu "skine" predstavu u kojoj igra Sergej Trifunović, saopštavaju iz Udruženja dramskih umetnika Srbije, a jedini razlog su "udvorički, politički, vanumetnički razlozi...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.