Dr Miroslav Lazić novi dekan Pravnog fakulteta

Izvor: Aleksinac.net, 08.Mar.2013, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Miroslav Lazić novi dekan Pravnog fakulteta

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu izabrano je novo rukovodstvo za naredni trogodišnji period.

Novi rektor Miroslav Lazić, rođen u Aleksincu, redovni profesor katedre za građanskopravne nauke.


4. marta 2013. godine konstituisan je novi Savet Pravnog fakulteta za naredni trogodišnji period.

Za predsednika Saveta izabran je prof. dr Dragan Čorbić, a za zamenika predsednika prof. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << dr Irena Pejić.Za dekana fakulteta za izborni period od 3 godine izabran je dr Miroslav Lazić, redovni profesor.

U svojoj profesionalnoj karijeri, prof. dr Miroslav Lazić objavio je 2 udžbenika, 1 monografiju, 1 praktikum i više od 40 članaka. Učestvovao je na 3 projekta. Tokom svoje profesionalne karijere boravio je na stručnom usavršavanju na Pravnom fakultetu u Salzburgu i na Pravnom fakultetu u Beču. Takođe, učestvovao je na brojnim edukacijama za rad na pravnoj klinici (Riga, Varšava, Rijeka, Skoplje, Maribor i dr.).

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Dr Miroslav Lazić novi dekan Pravnog fakulteta

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Mar.2013

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu izabrano je novo rukovodstvo za naredni trogodišnji period Novi rektor je Miroslav Lazić sa katedre za građanskopravne nauke

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.