Dodela sportske opreme mesnim zajednicama

Izvor: Aleksinac.net, 11.Jun.2021, 15:23

Dodela sportske opreme mesnim zajednicama

Na osnovu Javnog poziva za dodelu sportske opreme koji je raspisala Opštinska uprava, predsednik opštine Aleksinac Dalibor Radičević, danas je uručio predstavnicima saveta mesnih zajednica, vaučere za preuzimanje sportske opreme.

Na javnom pozivu pristiglo je 27 prijava, dok je opremu, u vidu stolova za stoni tenis, košarkaških tabli sa obručima i fudbalskih golova, dobilo 18 mesnih zajednica (Vitkovac, Gornji Ljubeš, Kraljevo, Donja Peščanica, Radevac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Porodin, Jakovlje, Korman, Vukanja, Subotinac, Draževac, Donji Ljubeš, Loćika, Dobrujevac, Nozrina, Mozgovo, Rutevac i Žitkovac).

Predsednik je poručio da će lokalna samouprava i u narednom periodu nastaviti sa poboljšanjem uslova za bavljenje sportom i da sport bude besplatan i dostupan svim građanima opštine Aleksinac.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.