Dalibor Radičević je novi predsednik Opštine Aleksinac

Izvor: Aleksinac.net, 24.Avg.2020, 12:41

Dalibor Radičević je novi predsednik Opštine Aleksinac

Na današnjoj sednici Skupštine opštine, Dalibor Radičević je, tajnim glasanjem, dobio većinsku podršku aleksinačkih odbornika pa je tako izabran za predsednika Opštine Aleksinac.

Dalibor Radičević rođen je 15. januara 1976. godine.

Osnovnu školu je pohađao u Trnjanu, a srednju Tehničku školu u Aleksincu i stekao zvanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << mašinski tehničar. Diplomirao je na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Nišu, odsek mašinske konstrukcije i mehanizacija i stekao zvanje diplomirani inženjer mašinstva.

2014. godine na parlamentarnim izborima izabran je za narodnog poslanika u Skupštini Republike Srbije. Mandat mu je potvrđen i na izborima 2016. godine. Treći put je biran za narodnog poslanika na parlametantarnim izborima 21. juna 2020. godine.

Član je Srpske napredne stranke i član Glavnog odbora.

Na predlog novog predsednika, za zamenika predsednika je izabran Čedomir Rakić, koji je istu funkciju obavljao i u prethodnih osam godina.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.