Da se ne zaboravi

Izvor: Aleksinac.net, 25.Mar.2016, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se ne zaboravi

I u Aleksincu je na dostojan način obeležena 17-godišnjica od početka agresije "milosrdnih" na SR Jugoslaviju i na naš narod.

Pod naznakom "da se ne zaboravi" delegacije unije boraca, saveza rezervnih vojnih starešina, udruženja penzionera i pokreta socijalista položile su cveće kod spomenika NATO žrtvama i minutom ćutanja odali poštu svim stradalim.

Ovom činu prisustvovala je i delegacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << garnizona vojske Srbije iz Valjeva. Ova delegacija je, zatim, zajedno sa delegacijom unije boraca posetila porodicu Cvetanović u Donjoj Peščanici čiji je sin Bojan Cvetanović, kao redovan vojnik garnizona iz Valjeva, poginuo od NATO bombi 14. maja 1999. godine na Kosovu. Položeno je cveće na spomen ploču kod seoskog doma i na njegov grob na seoskom groblju.

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Da se ne zaboravi

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Mar.2016

I u Aleksincu je na dostojan način obeležena 17-godišnjica od početka agresije "milosrdnih" na SR Jugoslaviju i na naš narod...Pod naznakom "da se ne zaboravi" delegacije unije boraca, saveza rezervnih vojnih starešina, udruženja penzionera i pokreta socijalista položile su cveće kod spomenika...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.