Bez gužvi kod Naisa

Izvor: RTS, 13.Jul.2012, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez gužvi kod Naisa

Iako je broj automobila na auto-putu Beograd - Niš povećan, na naplatnoj rampi Nais kod Niša, gde od juče rade svi punktovi, nema većih gužvi.

Na naplatnoj rampi Nais kod Niša od juče rade svi punktovi za naplatu: osam punktova  u smeru ka Niša i tri u smeru prema Beogradu. U jednoj smeni radi dvadeset inkasanata, i svi  punktovi rade bez minuta pauze.

Prema rečima Dragana Milića, šefa naplate putarine, u stalnom su kontaktu i sa saobraćajnom policijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako bi u slučaju eventualnog formiranja kolona preusmerili saobraćaj na naplatne stanice Aleksinac i Aleksinački rudnici, i na taj način rasteretili naplatnu stanicu Niš.

Na naplatnim stanicama Aleksinac i Aleksinački rudnici takođe je povećan broj radnika, kako u slučaju eventualnog povećanja broja vozila ne bi bilo zastoja.

Ukoliko se formiraju kolone, radnici će ići i od vozila do vozila i obaveštavati vozače da spreme sitan novac.

Više vozila očekuje se večeras, ali s obzirom na dodatne mere, na naplatnoj rampi Nais kažu da bi zadržavanje moglo da bu de najviše 30 minuta.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.