U slučaju gužve, veći broj naplatnih rampi

Izvor: NaDlanu.com, 13.Jul.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U slučaju gužve, veći broj naplatnih rampi

BEOGRAD, 13. jula 2012. (Beta) - Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je u petak da je preduzelo mere za ubrzanje naplate putarina i sprečavanje gužvi i formiranja kolona vozila ispred naplatne stanice Niš.

BEOGRAD, 13. jula 2012. (Beta) - Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je u petak da je preduzelo mere za ubrzanje naplate putarina i sprečavanje gužvi i formiranja kolona vozila ispred naplatne stanice Niš.Kako se navodi u saopštenju, u slučaju povećanog protoka >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << saobraćaja plaćanje putarina obavljaće se na 10 umesto na osam rampi, a svih 11 kanala za naplatu i izdavanje karata radiće 24 sata, bez pauze.Ukoliko bude potrebno putnicima će biti obezbedjena voda i stalno dežurstvo ekipa hitne pomoći, a saobraćajna policija će preusmeravati vozila na naplatnu stanicu Aleksinački rudnici.Putevi Srvije apelovali su na vozače da priprema tačan iznos za plaćanje putarine zbog bržeg prolaska kroz naplatne rampe na autoputu, a dodali su da je najsporiji način plaćanja bankarsim karticama.U saopštenju se navodi i da će obaveštenja vozačima da pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine biti postavljena na vidnim mestima na engleskom, nemačkom i turskom.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putevi Srbije preduzeli mere da spreče gužve na rampama

Izvor: Studio B, 13.Jul.2012

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo da je preduzelo mere za ubrzanje naplate putarina i sprečavanje gužvi i formiranja kolona vozila ispred naplatne stanice Niš...Kako se navodi u saopštenju, u slučaju povećanog protoka saobraćaja plaćanje putarina obavljaće se na 10 umesto na osam rampi,...

Nastavak na Studio B...

Bez gužvi kod Naisa

Izvor: RTS, 13.Jul.2012

Iako je broj automobila na auto-putu Beograd - Niš povećan, na naplatnoj rampi Nais kod Niša, gde od juče rade svi punktovi, nema većih gužvi. ..Na naplatnoj rampi Nais kod Niša od juče rade svi punktovi za naplatu: osam punktova  u smeru ka Niša i tri u smeru prema Beogradu. U jednoj smeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.