Aleksinac dobio tri šampiona Balkana i prvakinju na Svetskom kupu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinac dobio tri šampiona Balkana i prvakinju na Svetskom kupu

Na Otvorenom Balkanskom prvenstvu za sve kategorije u Bukureštu zlatne medalje osvojili su takmičari aleksinačkog Džudo i džiu džicu kluba NiF Nikola Trajković, Nemanja Pejčić i Filip Trajković, dok je Danijela Joić bila prva na Svetskom kupu za mlađe kategorije. Bronzanu medalju sa ovog takmičenja doneo je Andrija Bogdanović.

Aleksinčanin na najvišem postolju; foto: NiF

U glavnom gradu Rumunije tokom vikenda okupilo se 1.295 takmičara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz 29 države Evrope, Azije i Afrike. Reprezentaciju Srbije od 19 takmičara predstavljalo je i 7 boraca iz aleksinačkog kluba.

Titule novih prvaka Balkana doneli su senior Nikola Trajković (do 85 kg) i juniori Nemanja Pejčić (+94 kg), Filip Trajković (do 94 kg), dok je bronzanu medalju osvojio Andrija Bogdanović.

Na Svetskom kupu za mlađe kategorije nastupili su 12-godišnja Danijela Joić je bila prva u kategoriji nada do 57 kg.

Naši takmičari i reprezentativci Srbije su još jednom pokazali da su u samom evropskom i svetskom vrhu i da tek dolazi njihovo vreme - kažu u aleksinačkom klubu.

Reprezentativce je predvodio trener Dragan Trajković iz aleksinačkog kluba.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Aleksinac dobio tri šampiona Balkana i prvakinju na Svetskom kupu u Bukureštu

Izvor: Aleksinac.net, 17.Sep.2019

Od 13. do 15. septembra u Bukureštu je, u organizaciji JJIF i EJJF - Svetske i Evropske džiu džitsu federacije, održano Otvoreno Balkansko prvenstvo za sve kategorije i Svetski kup do 15 godina, na kome je nastupilo 1.295 takmičara iz 29 države Evrope, Azije i Afrike.

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.