Aleksinac: Prva žrtva epidemije?

Izvor: OkRadio.rs, 19.Mar.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinac: Prva žrtva epidemije?

Epidemija koja se manifestuje bolovima u stomaku i dijarejom izbila je u sredu u Domu za smeštaj odraslih lica u Kulini kod Aleksinca. Obolelo je četrnaest osoba, a nekoliko sati pre proglašenja epidemije jedan štićenik doma je preminuo. Zasad se ne zna da li je njegova smrt posledica zaraze ili nekog drugog uzroka. Direktor ove ustanove Vojkan Stanojević potvrdio je da je došlo do epidemije i saopštio da su u otkrivanje uzroka uključeni svi nadležni organi. - Jedan naš štićenik, tridesetih godina, preminuo je u sredu u 7.20. Epidemija je počela istog dana oko 14 sati.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Kulini epidemija dijareje, jedan štićenik preminuo

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Mar.2016, 16:47

Prošle srede, u Domu za smeštaj odraslih lica u Kulini kod Aleksinca, proglašena je epidemija dijareje, a istog dana jedan od štićenika star 30 godina je preminuo, mada se uzrok njgove smrti još uvek ne zna...Do sada je obolelo 14 osoba...Iz ove ustanove kažu da se intezivno radi na otkrivanju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.