25. Sednica Opštinskog veća, o načinu izbora direktora

Izvor: Aleksinac.net, 01.Apr.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

25. Sednica Opštinskog veća, o načinu izbora direktora

Danas je u kancelariji predsednika Skupštine opštine Aleksinac održana 25. sednica Opštinskog veća. Sednicom je predsedavao Nenad Stanković, predsednik opštine. Na dnevnom redu našlo se 19 tačaka.

Najpre je usvojen Nacrt Odluke o načinu i postupku izbora i imenovanja direktora javnih preduzeća čiji je osnivač opština Aleksinac.

Usvojeni su Nacrti odluka o sprovođenju Javnog konkursa >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << za izbor direktora JKP "Komunalne usluge, JKP "Vodovod i kanalizacija i JP za puteve i stambeno komunalnu delatnost čiji je osnivač opština Aleksinac.

Većnici opštine usvojili su i Nacrt Odluke o izmeni Odluke o obrazovanju Saveta za zdravlje opštine Aleksinac.

Usvojen je i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za teritoriju opštine Aleksinac za 2017. godinu.

Po već ustaljenom rasporedu, preostale tačke dnevnog reda odnosile su se na zaključenje vansudskih poravnanja sa građanima opštine Aleksinac usled ujeda pasa.

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.