ZBOG VIŠE MANIFESTACIJA BEOGRAD U BLOKADI: Mnoge ulice zatvorene, GSP vozi izmenjenim trasama - ovo je detaljan spisak

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 07:29

ZBOG VIŠE MANIFESTACIJA BEOGRAD U BLOKADI: Mnoge ulice zatvorene, GSP vozi izmenjenim trasama - ovo je detaljan spisak

U prestonici se danas održavaju čak tri manifestacije

Ako ste ovog jutra planirali da se zaputite u centar grada, morate da znate da su mnoge linije Gradskog saboraćajnog preduzeća (GSP) izmenjene kao i da nekoliko ključnih ulica će biti ili je već zatvoreno za saobraćaj, među njima Most na Adi, Bulevar Nikole Tesle.

U Beogradu se danas održavaju čak tri manifestacije koje su u potpunosti promenile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << režim saobraćaja u glavnom gradu. Koliko juče tokom Parade ponosa brojne ključne saobraćajnice u gradu bile su zatvorene, a danas se promena mnogih linija GSP-a nastavlja.

Zbog održavanja manifestacije "Ušće 2021", biće zatvoren za saobraćaj Bulevar Nikole Tesle od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, od juče u ponoć od ponoći do večeras do 24 časa.

Tokom ovog vikenda, tako, celodnevno se manja režim rada linija javnog prevoza na sledeći način:

Minibus sa linije 60L saobraćaće:

Privremeno se ukidaju stajališta:

Zbog održavanja manifestacije "Pešačka nedelja", u ulicama Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva na delu od Trga Slavija do Trga Republike danas od 07 do 18 časova, doći će do izmene režima rada linija javnog prevoza na sledeći način:

Linija 22A će biti ukinuta celodnevno.

Privremeno se ukidaju stajališta:

Privremeno se uspostavlja stajalište: "Trg Republike" za linije 24, 26, 37 i 44 u ulici Makedonska (postojeće stajalište za trolejbuske linije 28 i 41).

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog prevoza.

Zbog održavanja sportske manifestacije "Triatlon dan u Beogradu 2021", u nedelju, 19. septembra od 06:30 do 12:00 časova, biće zatvorene sledeće saobraćajnice:

Tokom održavanja sportske manifestacije doći će do izmene režima rada linija JGP-a na sledeći način:

Ukidaju se stajališta:

Na izmenjenim delovima trasa, vozila će koristiti sva postojeća stajališta linija JGP-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

I danas se zatvaraju pojedine ulice u Beogradu - gradski prevoz ide izmenjenim trasama

Izvor: RTS, 19.Sep.2021

U Beogradu se danas održavaju tri manifestacije koje menjaju režim saobraćaja u glavnom gradu. . Tokom održavanja manifestacije "Ušće 2021" na prostoru kod P. C. "Ušće", do 24 časa biće promenjen režim javnog prevoza. .Vozila JGP-a će se za vreme održavanja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.