Izvor: Blic, 01.Maj.2023, 17:50

UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE NAPAO EKIPU TV PRVE NA ADI Za napadačem na novinare RTS u Zemunu se i dalje traga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Čukarica, uhapsili su N. J. (21) zbog sumnje da je na Adi Ciganliji napao i pretio novinarskoj ekipi Prva TV. On se tereti da je, tokom snimanja priloga za ovu televiziju, prišao ekipi i krenuo da kamermana ubode viljuškom za roštilj.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen napadač na ekipu TV Prva, policija traga za napadačem na ekipu RTS

Izvor: B92, 01.Maj.2023

Policija u Beogradu, PS Čukarica, uhapsila je N.J. (2002) zbog sumnje da je danas na Adi Ciganliji napao i pretio novinarskoj ekipi Prva TV...On se tereti da je, tokom snimanja priloga za ovu televiziju, prišao TV ekipi i krenuo da kamermana ubode viljuškom za roštilj...Osumnjičenom je određeno...

Nastavak na B92...

Hapšenje u Srbiji: Kamermana pokušao ubosti viljuškom za roštilj

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Maj.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Čukarica, uhapsili su N.J. (21) zbog sumnje da je danas na Adi Ciganliji napao novinarsku ekipu Prva TV I prijetio joj, saopšteno je iz MUP-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Uhapšen mladić koji je napao novinare Prve viljuškom za roštilj, traži se i napadač na novinare RTS

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2023

Uhapšen je dvadesetjednogodišnji mladić koji je na Adi Ciganliji napao i pretio novinarskoj ekipi Prva TV.

Nastavak na Radio 021...

MUP Srbije o napadima na ekipe RTS i TV Prva

Izvor: JUGpress.com, 01.Maj.2023

BEOGRAD..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Čukarica, uhapsili su N. J. (2002) zbog sumnje da je na Adi Ciganliji napao i pretio novinarskoj ekipi Prva TV, saopšteno je iz MUP-a Srbije...On se tereti da je, tokom snimanja priloga za ovu televiziju, prišao TV ekipi i krenuo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.