U SREDU IZMEŠTANJE MAGISTRALNOG CEVOVODA NA ČUKARICI

Izvor: Kurir, 18.Dec.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SREDU IZMEŠTANJE MAGISTRALNOG CEVOVODA NA ČUKARICI

Zbog neophodnog prevezivanja i izmeštanja magistralnog cevovoda od srede, 21. decembra, od 22 sata do petka, 23. decembra, u 5 sati, bez vode će ostati deo potrošača na Čukaričkoj padini i na Senjaku

BEOGRAD - Zbog neophodnog prevezivanja i izmeštanja magistralnog cevovoda, a kako ne bi došlo do velikih problema u snabdevanju ukoliko se to ne izvede, od srede, 21. decembra, od 22 sata do petka, 23. decembra, u 5 sati, bez vode će ostati deo potrošača na Čukaričkoj padini >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i na Senjaku. Radovi se izvode na magistralnom cevovodu u zoni pristupnih saobraćajnica Mosta na Adi, u Radničkoj ulici i Bulevaru vojvode Mišića. Takođe, radiće se i na zameni zatvarača na magistralnom cevovodu kod Mostarske petlje.

Da bi ilustrovao o kakvom je zahvatu reč, „Beogradski vodovod” je saopštio da će samo od srede u 22 sata do četvrtka u 5 biti pražnjen postojeći cevovod. Tek nakon toga radiće se na izradi veze i zameni zatvarača koji zahtevaju dvadesetočasovni angažman. Poslednja faza radova obuhvatiće punjenje cevovoda od petka u 1 do 5 sati. Završetak radova i normalizacija snabdevanja vodom planirana je za petak u 5 časova.

Za vreme izvođenja navedenih radova bez vode će ostati potrošači u bloku ulica oko Obalskih radnika na Čukaričkoj padini, objekti i industrija duž Radničke ulice i naselje Senjak (blok ulica oivičen Bulevarom vojvode Mišića, ulicama Sanje Živanovića i Andre Nikolića i Bulevarom vojvode Putnika)

Za najnužnije potrebe biće obezbeđene autocisterne s pitkom vodom, a „Beogradski vodovod” moli potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ovim radovima biće smanjena mogućnost nastanka ošteđenja na cevovodu u zoni pristupnih saobraćajnica novog mosta. Takođe, izmeštanjem će se sprečiti nepotrebno zaustavljanje saobraćaja u slučaju pojave defekata na cevovodu a, što je najvažnije, biće obezbeđeno sigurnije snabdevanje građana ovog dela Beograda vodom za piće.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresiwww.bvk.rs .
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez vode deo Čukarice

Izvor: Danas, 18.Dec.2011

Zbog neophodnog prevezivanja i izmeštanja magistralnog cevovoda, a kako ne bi došlo do velikih problema u snabdevanju ukoliko se to ne izvede, od srede, 21. decembra, od 22 sata do petka, 23. decembra, u 5 sati, bez vode će ostati deo potrošača na Čukaričkoj padini i na Senjaku, navodi se u saopštenju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.