Zbog neophodnog prevezivanja i izmeštanja magistralnog cevovoda, a kako ne bi došlo do velikih problema u snabdevanju ukoliko se to ne izvede, od srede, 21. decembra, od 22 sata do petka, 23. decembra, u 5 sati, bez vode će ostati deo potrošača na Čukaričkoj padini i na Senjaku, navodi se u saopštenju JKP „Beogradski vodovod“.


Radovi se izvode na magistralnom cevovodu u zoni pristupnih saobraćajnica Mosta na Adi, u Radničkoj ulici i Bulevaru vojvode Mišića. Takođe, radiće se i na zameni zatvarača na magistralnom cevovodu kod Mostarske petlje.

Za vreme izvođenja navedenih radova bez vode će ostati potrošači u bloku ulica oko Obalskih radnika na Čukaričkoj padini, objekti i industrija duž Radničke ulice i naselje Senjak. Za najnužnije potrebe biće obezbeđene autocisterne s pitkom vodom, a „Beogradski vodovod“ moli potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ na telefon 3606-606 ili na veb-adresi www.bvk.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari