TELO JE SVO VREME BILO TU Renato Grbić šokirao sve, pa otkrio: Ovo sam rekao Matejevom ocu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 18:52

"TELO JE SVO VREME BILO TU" Renato Grbić šokirao sve, pa otkrio: Ovo sam rekao Matejevom ocu (VIDEO)

Renato Grbić, koji je do sada spasio 31. osobu iz Dunava, prvi je rekao da će Matej Periš isplivati baš oko Ade Huje.

Renato kaže da je Matej Periš bio zaglavljen u konstrukciji starog mosta koji je srušen tokom Drugog svetskog rata, a koji se još nalazi u Dunavu.

- Dešava se da nekada da neki leš ostane i par meseci u reci. Ljudi su govori da će Matejevo telo da ispliva u Smederevu, dole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod Golubca. Ja sam rekao ako za ovo vreme nije isplivao, on Pančevački most ne može da prođe jer ima puno krša i loma i svega toga, tako da se zadržao. U tom trenutku kada je počne organizam da truli, voda ga je izbacila i on je brzo došao do Ade Huje - kaže Renato.

Grbić veruje da je telo svo vreme bilo ispod Pančevačkog mosta:

- Telo je svo vreme bilo tu. Da nije bilo tu, isplivalo bi par kilometara dole nizvodno. Zadržao se u tom kršu i konstrukciji mosta koji je bombardovan u drugom svetskom ratu.

Renato dodaje da je tužan što su se njegove slutnje obistinile.

- Ako se nažalost obistinilo da je to on, saučešće porodici. Bar imaju telo da sahrane.

Grbić navodi da telo nije izbacila Košava, već jake struje Dunava.

- Ovde postoje jake struje. Dunav je moćna jaka reka, voda je bila u nadolasku. Bilo je realno da ispliva telo. To je jutros rano isplivalo ispod mosta i našlo se kod tog ukletog dela Tu je bilo ubistvo, poginulo je ono troje mladih. I on se našao na tom ukletom mestu. Ja sam rekao i Matejevom ocu da će neko od građana prvi da vidi telo, kada telo ispliva. Tako je i bilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.