Smeće, mulj, fekalije: Smrad sa Ade Huje ugrožava Beograđane VIDEO

Izvor: B92, 17.Maj.2021, 18:00

Smeće, mulj, fekalije: Smrad sa Ade Huje ugrožava Beograđane VIDEO

Smeće, mulj, fekalije, stare gume od automobila, nigde nikog, čuje se samo kreket žaba a one će ubrzo napustiti ovo užasno mesto koje smradom koji se širi ugrožava žitelje Mirijeva, Karaburme i Višnjičke banje.

Neprijatni mirisi na koje se žale Beograđani potiču sa rukavca Ade Huje koji je "otvorena fekalna kanalizacija".

"Već dugi niz godina borimo se sa smradom koji dolazi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ade Huje. Svake godine kada počne toplije vreme taj smrad je intenzivniji i ne može da se diše, a da ne govorim o količini smeća koje se nalazi preko puta karting centra. To je tek sramota. Šut, građevinski otpad, stari nameštaj i još mnogo smeća koje tu ne pripada a rukavac je praktično otvorena kanalizacija. Da li je normalno da u 21. veku uopšte postoji takvo nešto i da li je toliko teško očistiti jedan kanal od smeća i mulja? Molim vas da nam pomognete", deo je mejla koji su stanovnici Mirijeva i Karaburme poslali na adresu 150 minuta.

Iz gradske opštine Palilla poručili su da je rukavac Ade Huje dugogodišnji problem sa kojim se suočavaju.

"Opština Palilula je pre dve godine izvela radove na izmuljavanju rukavca što je bilo samo trenutno rešenje", kažu iz te opštine.

Trajno rešenje je, kako kažu, izgradnja Fabrike otpadnih voda.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.