Satarom i nožem isekli mladića i devojku na Adi Ciganliji

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2018, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Satarom i nožem isekli mladića i devojku na Adi Ciganliji

Mladić i devojka su prevezeni u bolnicu

Prava drama odigrala se u ponedeljak uveče na Adi Ciganliji, kada su mladić I. P. i devojka A. J. napadnuti satarom i nožem.

 - Čini mi se da ih je bilo trojica-četvorica. Čuli smo da je neko napadnut satarom. Sve se desilo veoma brzo. Kako sam se okrenuo, video sam nekoliko muškaraca kako beže, dok nekoliko ljudi stoji iza lokala , kod terena, u šoku sa vidljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranama - kaže jedan od očevidaca.

Nije poznato zašto je došlo do sukoba,a istraga je u toku.

Kako se saznaje od izvora upoznatih sa ovim slučajem, u napadu je nožem povređena A. J., a satarom je napadnut I. P. (32) i oni su privatnim vozilima odvezeni u bolnicu. Policija je obavila uviđaj, a kamere sa lokala "Ibica" snimile su čitav napad.

Policija traga za pomenutim oružjem, a istražuje se i šta je motiv napada.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS NA ADI CIGANLIJI Igor i Anđela došli na odbojku, pa ih napali i isekli SATAROM i SEKIROM

Izvor: Blic, 08.Avg.2018

Prava drama odigrala se preksinoć na terenu za odbojku na Adi Ciganliji, kada su mladić Igor P. i devojka Anđela J. napadnuti satarom i nožem!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.