SVETSKI KUP U VESLANjU: Ciganlija 2022

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Maj.2022, 10:23

SVETSKI KUP U VESLANjU: Ciganlija 2022

Od 27. do 29. maja 2022. na Adi Ciganliji će biti održan 1. Svetski kup u veslanju, a učestvovaće 500 takmičara među kojima su i parasportisti.

 
Ovo će biti uvod u Svetsko prvenstvo u veslanju koje će se sledeće godine takođe održati u glavnom gradu Srbije.
 
Najveće zvezde svetskog veslanja iz Velike Britanije, Francuske, Kine i Holandije, kao i drugi takmičari iz 36 zemalja, učestvovaće na pripremama, treninzima i samom takmičenju ove nedelje na „beogradskom moru“.
 
Ove godine, Svetski kup u veslanju je najvažniji veslački događaj u Srbiji, a ujedno je i kvalifikaciono takmičenje za odlazak na Olimpijske...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Na Adi startuje Prvi Svetski kup u veslanju

Izvor: RTS, 27.Maj.2022, 05:39

Beograd je domaćin Prvog Svetsog kupa u veslanju čija će nadmetanja na Adi ciganliji trajati do 29. maja. Na takmičenju učestvuje više od 500 takmičara iz 36 zemalja sveta. . Uz najveće zvezde svetskog veslanja na takmićenju ćnj nastupiti i šest reprezentativaca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.