SNS: VLAST UKIDA DEMOKRATIJU

Izvor: Kurir, 28.Jun.2011, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: VLAST UKIDA DEMOKRATIJU

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić optužio je vladajuću koaliciju da ukida demokratiju u zemlji i ponovo pozvao vlasti da saopšte koliko je koštala izgradnja mosta na Adi.

 Vučić je nedavne izjave predsednika Srbije Borisa Tadića, ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića i gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa ocenio kao pokušaj gašenja demokratije u zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i ocenio da one dokazuju da se vlast "strahovito" uplašila za svoje pozicije.

Vučić je njihove izjave ocenio kao veoma opasne i optužio ih da SNS predstavljaju kao neprijatelja broj jedan u Srbiji. Vučić je podsetio na predizborna obećanja Demokratske stranke, analizirao ih jedno po jedno i ponovo upitao gradske čelnike koliko košta izgradnja mosta sa prilaznim saobraćajnicama mosta na Adi Ciganliji u Beogradu.

"Doneo sam odluke svih "Službenih listova", akt koji su pokušali da sakriju u Skupštini grada, imamo sve detalje koji potvrđuju da je do sada za izgradnju mosta (na Adi) potrošeno 404.960.000 evra, a biće mnogo više. S kamatama i novim ugovorima doći ćemo do fascinantne cifre", kazao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Boris Tadić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.