Izvor: Pančevac-online.com, 17.Apr.2023, 21:25

SAOBRAĆAJNA NEZGODA U BEOGRADU: Izleteo sa puta, pa kolima udario u semafor i prevrnuo se

Večeras u blizini jedne benzinske pumpe kod tržnog centra Ada Mall dogodila se saobraćajna nezgoda. Naime, vozač BMW-a izleteo je sa puta i udario u semafor, a zatim se prevrnuo.   View this post on Instagram   A post shared by 192.RS (@192_rs) Na svu sreću niko nije teže povređen, piše u objavi na Instagram […] The post SAOBRAĆAJNA NEZGODA U BEOGRADU: Izleteo sa puta, pa kolima udario u semafor i prevrnuo se appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Ada,   BMW

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS KOD SJENICE: Automobil sleteo s mosta u reku, putnici bezbedno napustili vozilo

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Apr.2023, 19:30

Nezgoda u selu Vape kod Sjenice dogodila se kada je automobil, iz još nepoznatih razloga, sleteo sa mosta u reku. Svi koji su se u tom momentu nalazili u automobilu, bezbedno su napustili vozilo, piše 192_rs.   View this post on Instagram   A post shared by 192.RS (@192_rs) Za sada nije poznato kako...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.