Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2021, 13:13

Recept za grilovane breskve, gospodarice menija restorana Clandestino na Adi Bojani

Svako ko je makar jednom letovao na Velikoj plaži zna da ovaj deo crnogorskog primorja nosi potpuno drugračiju energiju i atmosferu u odnosu na ostatak obale. Divlja i svoja, priroda ovde vodi glavnu reč. Svi će se složiti da čudesna Reka Bojana koja se izliva iz Skadarskog jezera na svom ušću u more pravi čaroliju.
Upravo na tom ušću ugnezdio se restoran Clandestino, čije ime samo priča o ovom nesvakidašnjem mestu. Njihov moto je kratak i jasan – Ukus slobode.
Prepoznatljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ukus ovog mesta su grilovane breskve te vam prenosimo recept za ovaj dezert.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 𝕦𝕜𝕦𝕤 𝕤𝕝𝕠𝕓𝕠𝕕𝕖 (@clandestino_na_bojani)


Sastojci: Breskve proizvoljno, par komada
Puter – zavisno od količne breskvi
Vanilin šećer po ukusu
Žuti šećer po ukusu
Belo vino čaša
Kondezovano mleko za preliv
Sladoled od vanile – po želji
Način pripreme: Breskve iseći na komade, zagrejati puter, dodati vaniln i žuti šečer. U tiganj dodati breskve, naliti vinom i izdinstati dok ne omekšaju, oko 15 minuta.
Dekoristati ih seckanim bademima, kondenzovanim mlekom i sladoledom.
Međutim, nekako su najslađe u čarobnom ambijentu  Clandestina.
Kapama sa teletinom po receptu domaćice jedne od najstarijih kafana u Beogradu

Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.