Izvor: Danas, 31.Avg.2023, 22:02

Radionice za đake i roditelje na Adi Ciganliji 2. septembra

U cilju predstavljanja projekta „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo“ koji će biti realizovan u svim osnovnim školama u školskoj 2023/2024. godini, ministarstva prosvete i unutrašnjih poslova organizovaće promotivne radionice za učenike i roditelje 2. septembra na Adi Ciganliji od 10 do 18 časova (na delu „Beer Garden“, travnati deo iza Lidla sa Makiške strane).
Pogledaj vesti o: Ada,   Pivo

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

MUP sutra organizuje edukativne radionice za decu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Sep.2023, 17:46

SRBIJA – U okviru projekta „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će u subotu, 2. septembra na Adi Ciganliji organizovati druženje sa decom kojoj će kroz edukativne radionice približiti rad policije, ali i ukazati na osnove bezbednog ponašanja. Deca...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.