Predsednik: Most na Adi kao model za pljačku

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik: Most na Adi kao "model" za pljačku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je most na Adi, u Beogradu, model za pljačku.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

 On je, odgovarajući na pitanje novinara o komentaru Dragana Đilasa da je Žeželjev most skuplji nego onaj na Adi, naveo da je Đilas, za koga je rekao da je jedan od tri najveća tajkuna u Srbiji, priznao da je na krađu potrošio 300 miliona evra onda kada je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je most preko Ade koštao 161 milion evra.

Kako je Vučić naveo, most na Adi je koštao 460 miliona evra, a povodom reči bivšeg gradonačelnika

Beograda da je 300 miliona otišlo na saobraćajnice, upitao -"koje to pristupne saobraćajnice koštaju 300 miliona evra?"

Veliki dan za Novi Sad: Otvoren Žeželjev most FOTO

Kako je rekao, to je bio model za pljačku.

Lako je, kaže, neozbiljnim i neodgovornim ljudima da kažu i obećaju šta hoće, pošto znaju da ih narod neće ništa ni pitati, jer zna od koga može da očekuje rezultate.

Primetio je, ironično, da su njegovi politički protivnici i danas na izborima u Majdanpeku favoriti, a da se SNS bori da tamo odnese pobedu za dobrobit građana.

Naveo je da je u Majdanpeku izašlo do 14. časova 35 dosto građana, da će biti do kraja izbora i iznad 50, 55 odsto izlaznost.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić i Đilas o Žeželjevom mostu i Mostu na Adi

Izvor: RTS, 02.Sep.2018

Na objavu Dragana Đilasa na "Tviteru", u kojoj se navodi da je jedan metar kvadratni Mosta na Adi koštao manje od cene kvadrata Žeželjevog mosta, reagovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ističe da je most u Beogradu koštao 460 miliona, a ne 161 milion koliko Đilas tvrdi. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.