Izvor: Blic, 23.Okt.2018, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica iz Belgije došla na Adu Bojanu, zatekla smeće i đubre ne sve strane, a ono što su uradili POSTIDELO JE CRNOGORCE (FOTO)

Porodica iz Belgije je deset dana bila na putovanju kroz Crnu Goru kamperom. Bili su oduševljeni lepotom Durmitora, ali kada su stigli na Adu Bojanu dočekao ih je neprijatan prizor. Đubre na sve strane. Njih petoro (otac, majka i troje dece), zatečeni neskladom između divne, neobuzdane prirode i taloga koji čovek ostavlja za sobom, rešili su da očiste deo plaže.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica iz Belgije došla na Adu Bojanu, zatekla smeće i đubre ne sve strane, a ono što su uradili POSTIDELO JE CRNOGORCE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018

Porodica iz Belgije je deset dana bila na putovanju kroz Crnu Goru kamperom...Bili su oduševljeni lepotom Durmitora, ali kada su stigli na Adu Bojanu dočekao ih je neprijatan prizor. Đubre na sve strane. Njih petoro (otac, majka i troje dece), zatečeni neskladom između divne, neobuzdane prirode...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.