Porodica iz Belgije došla na Adu Bojanu, zatekla smeće i đubre ne sve strane, a ono što su uradili POSTIDELO JE CRNOGORCE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica iz Belgije došla na Adu Bojanu, zatekla smeće i đubre ne sve strane, a ono što su uradili POSTIDELO JE CRNOGORCE (FOTO)

Porodica iz Belgije je deset dana bila na putovanju kroz Crnu Goru kamperom.

Bili su oduševljeni lepotom Durmitora, ali kada su stigli na Adu Bojanu dočekao ih je neprijatan prizor. Đubre na sve strane. Njih petoro (otac, majka i troje dece), zatečeni neskladom između divne, neobuzdane prirode i taloga koji čovek ostavlja za sobom, rešili su da očiste deo plaže.

Na slikama koje su postavljene na fejsbuk grupi "Podgorički vremeplov" može se videti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlika pre i posle dolaska belgijske porodice.

Komentari na postupak Belgijanaca bili su različiti, od toga da "ni tamo nije ništa bolje" do reči hvale. Među duhovitima je bilo opaski kako se "vidi jačina države u tome što uvoze čistače iz Belgije".

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.
Pogledaj vesti o: Ada,   Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Porodica iz Belgije svojim potupkom postidela Crnogorce

Izvor: B92, 23.Okt.2018

Porodica iz Belgije bila je na desetodnevnom putovanju kroz Crnu Goru kamperom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.