Poginuo vozač zaprežnog vozila na putu Ada - Senta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač zaprežnog vozila na putu Ada - Senta

U direktnom sudaru citroena C5 i zaprežnog vozila, koji se jutros oko 5 sati i 30 minuta dogodio na putu Ada – Senta, poginuo je 61-godišnji J.M. iz Ade, koji je upravljao zaprežnim vozilom.

Kako je za RTV potvrđeno u PU Kikinda, citroenom, inače taxi vozilom, upravljao je Đ.K. (1969) iz Sente, koji je prilikom sudara zadobio lakše telesne povrede, kao i suvozačica u tom automobilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Citroen i zaprežno vozilo kretali su se u istom pravcu, a smanjena vidljivost, kako se pretpostavlja, jeste doprinela ovoj tragediji.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, vozač citroena nije imao alkohola u krvi. Istraga i utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do saobraćajane nesreće su u toku.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UDES KOD SENTE U sudaru automobila i zaprežnog vozila poginula jedna, povređene dve osobe

Izvor: Blic, 01.Sep.2019

U direktnom sudaru "citroena C5" i zaprežnog vozila, koji se jutros oko 5 sati i 30 minuta dogodio na putu Ada - Senta, poginuo je 61-godišnji J. M. iz Ade, koji je upravljao zaprežnim vozilom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.