Izvor: Blic, 19.Maj.2022, 07:29

PRONAĐENO TELO JE 99 ODSTO MATEJ PERIŠ Šta nas sad čeka u slučaju koji je gotovo 5 MESECI pratio ceo region

Telo mladića, koje po svemu odgovara opisu Splićanina Mateja Periša kom se trag izgubio u noći između 30 i 31. decembra kod Beton hale u Beogradu, izvučeno je juče ujutru iz Dunava kod Ade Huje - svega nekoliko kilometara nizvodno od mesta njegovog nestanka. Garderoba, pronađeni predmeti, lokacija - sve upućuje na to da je pronađen mladi Periš, ali ove crne slutnje sada ostaje da potvrdi DNK analiza čiji se rezultati, po ubrzanom postupku, očekuju već danas.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj nestalog Mateja Periša: Rezultati DNK analize danas, evo šta je poznato do sada

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2022

Telo koje je juče ujuturu pronađeno u Dunavu kod Ade Huje odgovara opisu Splićanina Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra kod Beton hale u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

POZLILO MAJCI MATEJA PERIŠA Intervenisala hitna pomoć, po izlasku iz bolnice se zahvalila na izrazima saučešća

Izvor: Blic, 19.Maj.2022

Majci Splićaninina Mateja Periša pozlilo je juče kad je saznala da je njegovo telo nađeno u Dunavu kod Ade Huje, u Beogradu, posle pet meseci potrage, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

MISTERIJA OSTAJE ZAUVEK: Obdukcija potvrdila da se Matej Periš utopio, ali ovih 6 pitanja će ipak ostati bez odgovora

Izvor: Kurir, 19.Maj.2022

DNK analiza pokazala da je u Dunavu kod Ade Huje u sredu zaista pronađeno telo Splićanina, a nadležni su utvrdili da on nije žrtva nasilja

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.