Izvor: Blic, 19.Jan.2020, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLIVANJE ZA ČASNI KRST NA ADI I ZEMUNU U ledeni Dunav skaču i ČETIRI ŽENE, na Savskom jezeru pobedio kadet Đorđe sa Vojne akademije

Đorđe Racković, student treće godine Vojne akademije, pobednik je ovogodišnjeg takmičenja za časni Bogojavljenski krst na Adi Ciganliji. Plivanje za časni krst uskoro bi trebalo da počne i na Dunavu u Zemunu, ali i na još nekoliko lokacija u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PLIVANJE ZA ČASNI KRST NA ADI I ZEMUNU Na Savskom jezeru pobedio kadet Đorđe sa Vojne akademije, prvi u ledenom Dunavu doplivao Stevan (15)

Izvor: Blic, 19.Jan.2020

Zvezdarac Stevan Stojiljković (15) prvi je doplivao do časnog Bogojavljenoskog krsta u Zemunu, dok je Đorđe Racković, student treće godine Vojne akademije, pobednik ovogodišnjeg takmičenja na Adi Ciganliji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.