Obeležavanje Svetskog dana turizma: Upoznajte se sa lepotama Zlatibora i zapadne Srbije na Adi Ciganliji

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:06

Obeležavanje Svetskog dana turizma: Upoznajte se sa lepotama Zlatibora i zapadne Srbije na Adi Ciganliji

Tema ovogodišnjeg obeležavanja Dana turizma je "Turizam i ruralni razvoj".

Turistička organizacija "Zlatibor" predstaviće se u okviru štanda "TO regije Zapadna Srbija" povodom Svetskog dana turizma. Manifestacija će se održati u nedelju 27.septembra 2020. od 12 do 18 časova na Adi Ciganliji na platou Kamenog grada (izložba kamenih skulptura) na ulazu u Adu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

Svakog 27. septembra u svetu se obeležava Svetski dan turizma. Turizam kao privredna grana pretrpela je velike posledice izazvane Kovid-19 pandemijom, putovanja su još uvek ograničena. Poruka Svetske turističke organizacije pod sloganom #RestartTourism je da treba raditi na postepenom popuštanju restriktivnih mera koje će doprineti ponovnom razvoju turizma, industriji koja sada već trpi istorijske posledice.

Događaj će biti organizovan uz poštovanje svih propisanih mera zaštite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.