Izvor: Njuz.net, 07.Jun.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obavljeno prvo probno polusatno čekanje tramvaja na Mostu na Adi

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 7. jun 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštio je da je uspešno obavljena proba polusatnog čekanja na tramvaj koji će saobraćati preko Mosta na Adi.
On je naveo da su tramvaj, zajedno sa njim, čekali predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović i članovi Gradskog veća.
– Građani Beograda su 35 godina sanjali o tome da imaju još jednu tramvajsku stanicu na kojoj će prevoz čekati >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << najmanje pola sata. Mi smo obećali da ćemo im to omogućiti i to obećanje smo ispunili. Od danas će Čukarica i Rakovica, posredno i Savski venac, biti direktno povezani sa Novim Beogradom i građani koji putuju sa ovih opština biće u situaciji da na najteži mogući način dođu u drugi deo grada – istakao je Goran Vesić.
– Nakon nešto više od pola sata stajanja na stanici tramvaj je konačno stigao, ali zbog gužve nismo uspeli da uđemo, pa smo čekali sledeći, koji se nije ni pojavio. Kada smo shvatili da ga uzalud čekamo uzeli smo taksi kako bismo na vreme stigli da obavestimo novinare da će se tramvajski saobraćaj preko mosta na Adi obavljati na način na koji su građani već navikli – rekao je zamenik gradonačelnika.
Vesić je dodao i da je uspela proba prve svađe u tramvaju između starijeg putnika koji je želeo da prozor ostane zatvoren tokom vožnje i mlađeg koji je uporno pokušavao da ga otvori.
Soko Sokolović

The post Obavljeno prvo probno polusatno čekanje tramvaja na Mostu na Adi appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.