OVO SU UTOPLJENI TINEJDŽERI NA ADI CIGANLIJI: Isplivao prvi snimak sa mesta tragedije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 21:34

OVO SU UTOPLJENI TINEJDŽERI NA ADI CIGANLIJI: Isplivao prvi snimak sa mesta tragedije (VIDEO)

Detalji nezapamćene tragedije u Beogradu.

Mladići koji su se danas utopili na Adi Ciganliji su učenik srednje škole iz Zemuna i učenik srednje škole u Železniku.

Kako je ranije saopšteno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji tela dvojice šesnaestogodišnjih mladića.

Prethodno je policiji oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 17.30 časova prijavljeno da je veći broj maturanata ušao u jezero na Adi Ciganliji, a da dve osobe nisu isplivale. Patrole policije, kao i Ronilačka jedinica Žandarmerije odmah su upućene na lice mesta i počele sa potragom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI VELIKE TRAGEDIJE NA ADI CIGANLIJI Stradali M. C. (16) iz Zemuna i S. Č. (16) iz Železnika!

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jun.2023

Mladići koji su se danas utopili na Adi Ciganliji su M. S, učenik srednja škole iz Zemuna, i S. Č. učenik srednje škole u Železniku. Kako je ranije saopšteno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su iz jezera na Adi Ciganliji tela dvojice šesnaestogodišnjih...

Nastavak na Pančevac-online.com...

EVO KAKO SU SE UTOPILI TINEJDŽERI NA ADI CIGANLIJI: Detalji nezapamćene tragedije u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 09:48

Kupališna sezona nije počela, čak i na onim mestima koja su tokom leta predviđena za kupanje..Dečaci koji su se juče utopili u Savskom jezeru su bili učenici Saobraćajne škole u Zemunu i Tehničke škole "Lola" u Železniku...Pretpostavlja se da su na Adi Ciganliji obeležavali kraj školske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.