OČEVIDAC NESREĆE NA TOPČIDERU: Bilo je jezivo. Devojka je ležala na ulici, a mladić zapomagao zaglavljen ispod tramvaja! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČEVIDAC NESREĆE NA TOPČIDERU: Bilo je jezivo. Devojka je ležala na ulici, a mladić zapomagao zaglavljen ispod tramvaja! (FOTO)

U nesreći koja se dogodila danas oko 15 časova, na uglu Teodora Drajzera i Bulevara Vojvode Putnika, teško su povređeni muškarac i žena. Oni su odmah prevezeni u Ugrentni centar, ali je devojka, nažalost, podlegla povredama.

Devojka M.M., radnica u kafiću perionice koja se nalazi odmah preko puta mesta nesreće, bila je očevidac stravičnog sudara.

– Oko 15 časova se dogodila nesreća. Išli su u smeru mosta na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Adi, samo sam videla devojku kako leži, momak je bio svestan. Vatrogasci, policija su odmah došli, bila je jeziva scena. Devojka je odletela od udara nekoliko metara, a on je zapomagao jer je bio zaglavljen ispod tramvaja. Glava me boli i dalje od jezive scene –  rekla je za Telegraf devojka M.M., koja nije mogla da se oporavi od šoka.

Foto: Telegraf

Svedoci nesreće su bili i gosti  kafića.

–  Devojka i dečko su bili na motoru, i na raskrsnici u blizini Topčiderskog parka udario ih je tramvaj broj 3. Sedeli smo u bašti kafića kada smo začuli jak udarac. Izašli smo ispred i videli mladića i devojku kako leže. Devojka je samo ležala na ulici, a muškarac je bio u svesnom stanju i zapomagao je – kazali su potreseni ljudi.

Povređeni su  kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.