Nasrnuo na novinara: Dijanin muž pretio i naneo lakše telesne povrede!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasrnuo na novinara: Dijanin muž pretio i naneo lakše telesne povrede!

Pevačica Dijana Janković juče je sa svojim suprugom Danijelom Rokvićem doživela neprijatnost. Nakon šetnje pored Ade, zaputili su se ka kolima gde su usput sreli ekipu emisije “Premijera” koji su zbog proslave rođendana atraktivne pevačice Milice Pavlović čekali da dobiju izjave od poznatih ličnosti. U jednom trenutku suprug Dijane Janković fizički je nasrnuo na novinara uz pretnju da će ga zaklati ukoliko ga ne bude poslušao. Uz niz pretnji koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << izgovorio, prijatelji su jedva uspeli da odvuku Dijaninog supruga i tako spasu novinara emisije “Premijera” koji je ovog puta prošao sa lakšim povredama.

Nakon napada i objave snimka sa YouTube-a, na kome se vidi kako Danijel fizički nasrće na novinara, pevačica je tražila da se isti ukloni.

Autor i foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.