Izvor: Luftika.rs, 19.Avg.2022, 16:43

Milica Milša od jedne serije zaradila 230.000 €, kupila luksuzni stan i još par sitnica (FOTO)

Glumica Milica Milša u poznatoj telenoveli „Igra sudbine“ igra glavu ulogu, a na snimanju je provela čak 23 meseca! Iz tog razloga ne čudi činjenica da je od uloge Ade Kanački zaradila pravo bogatstvo.
Ona je, prema pisanjima lista od serije „Igra sudbine“ zaradila neverovatnih 227.700 evra.
Honorari su od 200 do 450 po danu Zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala je najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu mega- popularnu telenovelu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << piše „Informer“.

– Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumice u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra – ispričao je  za „Informer“ izvor blizak produkciji ove serije i dodaje da će Milica imati još posla, pa će i više zaraditi:
– Ona je do sada snimila 586 epizoda, ali tu nije kraj. Planirano je da bude više od 800 epizoda, po čemu će „Igra sudbine“ postati najdugovečnija domaća serija. Milica i cela ekipa sada imaju dvomesečni odmor, a krajem avgusta počinju snimanje četvrte sezone ove megapopularne telenovele – rekao je sagovornik Informera.








View this post on Instagram


















A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)


„Igra sudbine“ kao porodični biznis Od serije nije profitirala samo Milica, već i njen suprug Žarko Jokanović, koji je napisao scenario za „Igru sudbine“.








View this post on Instagram


















A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)


– Njih dvoje su odlučili da zarađeni novac ne protraće, već ga ulože u luksuznu nekretninu. Kupili su stan na Novom Beogradu, u koji su se preselili u maju. Milica je stan uredila po svojoj želji. Iz starog stana stana su preneli samo neke umetnine – kaže naš izvor.
Milica nije želela da govori o zaradi, ali se na Instagramu pohvalila novim stanom.
– To su privatne stvari o kojima ne bih pričala. Možemo da razgovaramo o seriji i drugim projektima – rekla je glumica, koja je za društvene mreže pozirala na terasi svog novog doma.








View this post on Instagram


















A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)


I „Mala supruga“ rezervisana sa Milšu Da je Milša najtraženija glumica dokazuje i činjenica da je dobila ulogu u još jednoj seriji, koju će snimati uporedo sa „Igrom sudbine“. Milica, naime, glumi u telenoveli „Mala supruga“, koja se prikazuje od 4. jula, takođe na Prvoj televiziji.
– Milica u ovoj seriji nema glavnu ulogu, ali će biti zapažena. „Mala supruga“ imaće čak 100 epizoda, pa će Milica i tu zaraditi dosta para – završava priču izvor.








View this post on Instagram


















A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)


Za razliku od Milice Milše, njene kolege iz serije zarađuju manje.
– Ostali glumci, koji imaju i veće uloge u „Igri sudbine“, po danu snimanja dobijaju od 200 do 300 evra. Među njima su Luka Raco, Stevan Piale, Slobodan Ćustić, Olja Lević… Kada su u pitanju početnici ili studenti glume, radni dan im se plaća mnogo manje – od 50 do 100 evra -priča izvor, a prenosi „Informer“.
Izvor: pulsonline.rs
Bjelogrlić nagrađen za najbolju seriju i najbolju mušku ulogu

Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.