Izvor: Blic, 07.Avg.2023, 21:16

"LUTAŠ PUTEVIMA MOG SRCA" Nakon što je otkriveno da uživa kraj dugokosog i pobožnog momka, Dragana Mićalović pokazala SNIMAK SA PLAŽE i raznežila sve

Poznata glumica Dragana Mićalović svojom nedavnom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju javnosti, kada je pokazala da na Adi Bojani provodi vreme sa zgodnim muškarcem, koji je po svemu sudeći i veoma pobožan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) "OVOLIKO LJUBAVI JOŠ NISAM OSETILA" Dragana Mićalović u Crnoj Gori uživa kraj advokata, a sa primorja poručuje: "Moja oaza mira"

Izvor: Blic, 08.Avg.2023, 08:16

Lepa glumica Dragana Mićalović svojom nedavnom objavom na Instagramu privukla je veliku pažnju javnosti, kada je pokazala da na Adi Bojani provodi vreme sa zgodnim muškarcem, koji je po svemu sudeći i veoma pobožan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.