Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 18:07

KAKE SU OVO VELIKE MRTVE RIBE NA ADI CIGANLIJI Beograđani ih u šoku posmatrali, stručnjak objašnjava o čemu se radi (FOTO)

One koji su se ovog vikenda zatekli na Adi Ciganliji iznenadio i uplašio prizor uginulih riba i to nekih prilično velikih. Kako su "Blicu" rekli Beograđani, uginule ribe viđali su i ranije.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODVRATAN PRIZOR NA ADI Beograđani uplašeni - Ima li opasnosti po ljude?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023

One koji su se ovog vikenda zatekli na Adi Ciganliji iznenadio i uplašio prizor uginulih riba i to nekih prilično velikih. Kako kažu Beograđani, uginule ribe viđali su i ranije...Aleksandar Hegediš, biolog i stručnjak za ribe, rekao je da se ova uginuća riba ne mogu okarakterisati kao pomor jer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.