„Gavrančićima“ pet medalja na Međuškolskom turniru u Beogradu

Izvor: KGsport.info, 18.Mar.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Gavrančićima“ pet medalja na Međuškolskom turniru u Beogradu

Međuškolski turnir u badmintonu „Beograd 2019“ okupio je u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji oko 73 takmičara iz 49 škola sa teritorija Kragujevca, Čačka, Pančeva, Zrenjanina, Beograda, Petrovca na Mlavi, Vršca, Kruševca i Novog Sada. Šest takmičara BK Ravens KG predstavljalo je Kragujevac na ovoj smotri, sa koje su se vratili sa pet osvojenih medalja.
U konkurenciji učenica >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << sedmog i osmog razreda Teodora Vuković iz OŠ „Mirko Jovanović“ okitila se srebrom, dok su bronzana odličja osvojile Jovana Maksić iz Prve kragujevačke gimnazije i Ema Novaković iz OŠ „Milutin i Draginja Todorović“.
Brozom se okitila i Nevena Milošev (OŠ „Sveti Sava“) u kategoriji učenica trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola, kao i Luka Vujošević (OŠ „Radoje Domanović“) u konkurenciji sedmaka i osmaka.
Turnir na Adi Ciganliji organizovao je Badminton klub Beograd, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Badminton saveza Srbije i Badminton savez Beograda.
Foto: BK Ravens KG
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kruševac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.