FUDBAL: LI ADI: MA, KAKAV PRINS, BRŽI SAM OD NJEGA!

Izvor: iSporti.com, 29.Mar.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBAL: LI ADI: MA, KAKAV PRINS, BRŽI SAM OD NJEGA!

Dolazak Prinsa Tejgoa u Partizan obradovao je njegovog sunardonika koji nastupa u Crvenoj zvezdi, kolegu iz reprezentacije Lija Adija koji će imati zadatak da čuva novajliju crno-belih u tri prolećna derbija.




„Ma kakav Princ Tejgo, ja sam brži od njega! Neka se ne nada pobedi u derbiju“, sa osmehom je Li Adi prokomentarisao dolazak reprezentativnog saigrača u Partizan, a prenosi “Alo!”.


Ističući da u ligi Gane ima više pobeda u međusobnim okršajima, te da se nada da će nastaviti uspešan niz i ovog proleća (dva puta “večiti” će igrati u polufinalu Kupa a jednom u prvenstvu), Adi se osvrnuo i na dolazak još jednog sunarodnika i reprezentativca, Dominika Adijie.


U istom danu u kome je Zvezda krenula u Tursku, iz Beograda su pošle i Partizanove novajlije da se pridruže novim saigračima.


“Njih dvojica su mogli i sa nama da krenu u Tursku. U tom slučaju obojica bi shvatila da su pogrešili što su prešli u Partizan”, zaključio je raspoloženi Li Adi.

Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na iSporti.com...






Povezane vesti

Srbiji treba „Princ sa Morave“ a ne Prins iz Gane

Izvor: Danas, 29.Mar.2011

Dok budete čitali ovaj tekst, znaćete rezultat možda i odlučujućeg meča naše reprezentacije sa Estonijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Reprezentaciju ćemo uvek imati ovakvu ili onakvu. Za srpski fudbal međutim, mnogo je važnije šta se zbiva u Zvezdi i Partizanu, zato se i vraćam...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iSporti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iSporti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.