Izvor: Radio 021, 19.Jan.2021, 15:06

FOTO: Na Adi Ciganliji 12 ljudi plivalo za Časni krst, u Zemunu šestoro

Plivanje za Časni krst održano je danas na Adi Ciganliji u Beogradu, povodom Bogojavljenja.

Ove godine zbog epidemiološke situacije nije održana litija do Savskog jezera, kao ni masovno takmičarsko plivanje i kulturno-umetnički program.

Za krst je plivalo 12 izabranih plivača, učesnika plivanja za Bogojavljenski krst iz prethodnih godina.

Opština Zemun saopštila je da se i u toj opštini plivalo za krst u Dunavu, ali da je to učinilo samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << šest plivača, tri devojke i tri momka, bez publike zbog epidemije. Predsednik opštine Gavrilo Kovačević rekao je da je plivanje organizovano skromno, ali dostojanstveno.

U toj opštini pobednica trke je studentkinja Kriminalističko-policijskog univerziteta Anja Vukajlović i odlikovana je statuom Bogojavljenskog plivača, viteškim plaštom i medaljom SVEBOR saveza iz Beograda.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.