Izvor: Blic, 19.Maj.2022, 11:29

FORENZIČAR O PRONAĐENOM TELU ZA KOJE SE SUMNJA DA JE PERIŠ "Posle ovoliko vremena neće moći da se utvrdi da li je u noći smrti pio, ali psihoaktivne supstance se mogu pronaći"

Telo mladića, koje po svemu odgovara opisu Splićanina Mateja Periša kom se trag izgubio u noći između 30 i 31. decembra kod Beton hale u Beogradu, izvučeno je juče ujutru iz Dunava kod Ade Huje, a rezultati obdukcije koji se očekuju dana treba da potvrde da li je to zaista on. Forenzičar Časlav Ristić kazao je da ćemo već danas znati i uzrok smrti.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA SE KRIJE U MOBILNOM MATEJA PERIŠA Stručnjaci otkrivaju kakvi podaci mogu da se spasu iz telefona koji je 5 MESECI BIO U DUNAVU

Izvor: Blic, 20.Maj.2022, 09:36

Mobilni telefon koji je pronađen u džepu pantalona, kada je u sredu iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu izvučeno telo Mateja Periša, moglo bi konačno da da odgovor na pitanje - zašto je mladi Splićanin kobne noći, u majici kratkih rukava, istrčao iz kluba "Gotik" u Beton Hali, trčao ulicama,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.