Izvor: Blic, 20.Maj.2022, 09:36

ŠTA SE KRIJE U MOBILNOM MATEJA PERIŠA Stručnjaci otkrivaju kakvi podaci mogu da se spasu iz telefona koji je 5 MESECI BIO U DUNAVU

Mobilni telefon koji je pronađen u džepu pantalona, kada je u sredu iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu izvučeno telo Mateja Periša, moglo bi konačno da da odgovor na pitanje - zašto je mladi Splićanin kobne noći, u majici kratkih rukava, istrčao iz kluba "Gotik" u Beton Hali, trčao ulicama, pa sišao do reke gde se potom, kako je utvrđeno obdukcijom, utopio. Kako za "Blic" objašnjavaju stručnjaci za telekomunikacije, iz pronađenog telefona najverovatnije se mogu izvući gotovo svi podaci, iako je telefon gotovo pet meseci bio u vodi, a najvažniji mogu biti fotografije i snimci iz kobne noći.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO ĆE DATI ODGOVOR NA MNOGA PITANJA! Jedna stvar može da otkrije šta je Mateja nateralo da istrči iz Gotika i uputi se ka reci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022

Stručnjaci otkrili..Mobilni telefon koji je pronađen u džepu pantalona, kada je u sredu iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu izvučeno telo Mateja Periša, moglo bi konačno da da odgovor na pitanje - zašto je mladi Splićanin kobne noći, u majici kratkih rukava, istrčao iz kluba "Gotik" u Beton Hali,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.