Apel: Roštiljajte u piknik prostoru, sačuvajte Adu od požara

Izvor: Blic, 29.Apr.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel: Roštiljajte u piknik prostoru, sačuvajte Adu od požara

Javno preduzeće "Ada Ciganlija" apelovala je danas na posetioce da za prvomajsko roštiljanje koristite isključivo "piknik prostor", na kome je dozvoljeno loženje vatre, i da ne pale vatru na drugim mestima, zbog rizika od požara.

Zbog povećanog rizika od požara, kako se navodi u saopštenju tog preduzeća, narednih dana na prostoru Ade Ciganlije dežuraće vatrogasno vozilo Uprave za vanredne situacije Beograd i civilna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << straža koji će zajednički raditi na prevenciji požara.

JP "Ada Ciganlija" pozvalo je zaljubljenike u prirodu da prvomajske praznike provedu na najlepšem gradskom ostrvu, jer ono nudi veliki broj kako sportskih terena u prirodnom okruženju, tako i piknik prostor koji je u potpunosti uredjen za roštiljanje.

"Omiljeno mesto izletnika koji vole ručak u prirodi, opremljeno je zidanim roštiljima, klupama i stolovima, a nalazi se u blizini jednog od javnih kupatila, nadomak igrališta za košarku i tenis. Ujedno, ovo je jedini prostor na Adi, namenjen paljenju vatre", navodi se u saopštenju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ada Ciganlija: Roštiljajte samo u piknik prostoru

Izvor: NaDlanu.com, 29.Apr.2013

JP "Ada Ciganlija" apeluje na posetioce da za prvomajsko roštiljanje koristite isključivo piknik prostor i ne pale vatru na drugim mestima, jer bi posledice eventualnog požara na ostrvu uništile ono što je priroda stvarala vekovima. ..Zbog povećanog rizika od požara, narednih dana na prostoru...

Nastavak na NaDlanu.com...

Apel Zelenih: Ne ostavljaj smeće u prirodi!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2013, 15:59

Parlamentarna stranka Zeleni Srbije apelovala je danas na građane koji će za prvomajske praznike boraviti u prirodi da za sobom ne ostavlju smeće i da paze gde pale vatre.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.