Ada Ciganlija: Roštiljajte samo u piknik prostoru

Izvor: NaDlanu.com, 29.Apr.2013, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ada Ciganlija: Roštiljajte samo u piknik prostoru

JP "Ada Ciganlija" apeluje na posetioce da za prvomajsko roštiljanje koristite isključivo piknik prostor i ne pale vatru na drugim mestima, jer bi posledice eventualnog požara na ostrvu uništile ono što je priroda stvarala vekovima.

Zbog povećanog rizika od požara, narednih dana na prostoru Ade Ciganlije dežuraće vatrogasno vozilo Uprave za vanredne situacije Beograd i civilna straža koji će zajednički raditi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na prevenciji požara.Najpopularnije beogradsko izletište nudi veliki broj kako sportskih terena u prirodnom okruženju, tako i piknik prostor koji je u potpunosti uređen za roštiljanje. Omiljeno mesto izletnika koji vole ručak u prirodi, opremljeno je zidanim roštiljima, klupama i stolovima, a nalazi se u blizini jednog od javnih kupatila, nadomak igrališta za košarku i tenis.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Roštiljanje na Adi samo u piknik prostoru

Izvor: Danas, 29.Apr.2013

Najpopularnije beogradsko izletište nudi veliki broj kako sportskih terena u prirodnom okruženju, tako i piknik prostor koji je u potpunosti uređen za roštiljanje, a nalazi se u blizini jednog od javnih kupatila, nadomak igrališta za košarku i tenis.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.